duminică 19 august 2018 3:39 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DECLARATII HALUCINANTE. VLAD COSMA:”Un procuror mi-a cerut 260 000 euro ca sa ma scape de un dosar! Am filmari”
Adpres Market

DECLARATII HALUCINANTE. VLAD COSMA:”Un procuror mi-a cerut 260 000 euro ca sa ma scape de un dosar! Am filmari”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Vlad Cosma spune ca are inregistrări în care i se cer, de către un intermediar, în numele unui procuror, 260.000 de euro pentru a-l scăpa de un dosar penal.

”Domnul Negulescu, între zecile de dosare, a trimis un dosar pe numele meu la Parchetul General, am nimerit la un alt stimat domn procuror care, printr-un intermediar, mi-a cerut un sfert de milion de euro pentru a îmi clasa dosarul. Am ajuns ca noi, inculpaţii, să înregistrăm procurorii pentru că încalcă legea. Există denunţ, dosar penal, înregistrarea depusă la dosar. Mi s-au cerut 260.000 de euro de către un procuror.”, a spus Cosma la Antena 3.
Sora sa, Andreea Cosma, deputată PSD, a confirmat. Cosma a precizat ca respectivul magistrat i-ar fi spus că ar fi urmat să procedeze în aceeaşi manieră şi cu sora lui, Andreea Cosma.

”Negulescu i-a propus lui Vlad să facă un flagrant. Negulescu, ca să nu mă aresteze, a făcut un flagrant în mall, domnul avocat a făcut denunţ domnului procuror. Au făcut un flagrant în Mall Băneasa. Unul vrea relaţii intime cu mine, unul vrea să mă aresteze că să îi fac o probă lui X şi unul care a cerut şpagă.”, a declarat Cosma.

Sursa:stiripesurse.ro

Post-ul DECLARATII HALUCINANTE. VLAD COSMA:”Un procuror mi-a cerut 260 000 euro ca sa ma scape de un dosar! Am filmari” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com