Sport

Denis Drăguș a evoluat 75 de minute pentru Standard Liege U21

 Denis Drăguș (20 de ani) nu reușește să impresioneze nici la echipa sub 21 de ani a lui Standard Liege. Presa din Belgia scrie că românul a făcut o partidă slabă cu Anderlecht Bruxelles U21, atrăgând reproșurile coechipierilor din teren.

În cele din urmă, antrenorul s-a arătat și el nemulțumit de evoluția lui Drăguș și l-a schimbat în minutul 75. ”Aripa română, jucător folosit pe partea dreaptă, a arătat calităţi tehnice şi driblinguri, dar a ţinut prea mult mult mingea şi are mari carenţe în jocul său. Ceea ce l-a enervat pe Sebastien Pocognoli, căpitanul echipei, care nu s-a lăsat rugat pentru a-i spune ce gândeşte tânărului român…

După această partidă, am înţeles mai bine de ce Drăguş nu este (încă) selecţionat de antrenorul Michel Preud’homme la prima echipă. Este talentat, dar se arată prea individualist şi pare că nu s-a adaptat încă în Belgia”, a scris La Derniere Heure. Anderlecht s-a impus în derby-ul cu Standard, cu 3-1.

Transferat în vara acestui an de la Viitorul Constanța pentru 1.8 milioane de euro, Denis Drăguș a jucat doar patru minute pentru echipa mare. A intrat pe final într-un duel din campionat cu Anderlecht Bruxelles. În rest, a fost de câteva ori oprit în lot, dar antrenorul l-a lăsat pe banca de rezerve.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.