Actualitate

Deputatul Octavian Goga a fost înlocuit de Alexandru Teacă

 Camera Deputaților a validat, marți, mandatul de deputat PMP al lui Alexandru Teacă, după ce Comisia Juridică și de Validare a Camerei Deputaților, a dat raport de admitere pentru validarea funcției. Alexandru Teacă ocupă locul de deputat, lăsat liber prin vacantarea locului lui Octavian Goga.

Vicepreședintele Comisiei Juridice Gabriel Andronache, de imunități și de Validare a Camerei Deputaților a prezentat, luni, raportul de admitere aprivind validarea mandatului de deputat PMP a lui Alexandru Teacă. Totodată, comisia a luat act și de vacantarea funcției deputatului Octavian Goga.

Deputații au luat act de vacantarea locului de deputat a lui Octavian Goga pe 7 octombrie, acesta fiind în prealabil, condamant definitv la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare, cu suspendarea și interzicerea unor drepturi, pentru infracțiunile de conducere fără permis și sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Vacantarea funcției lui Goga a fost adoptată în Camera Deputaților cu 234 voturi „pentru” și o abținere. Doi deputați nu au votat.

De asemeena, plenul a votat vaidarea lui Alexandru Teacă în funcția de deputat PMP, cu 243 „pentru”, în unanimitate.

Octavian Goga a intrat în Parlamentul României pe un loc de deputat PMP de Covasna.

Încă din luna octombrie a anului trecut, PMP solicită ca Parlamentul să ia act de încetarea mandatului de deputat al lui Octavian Goga, condamnat definitiv în 2018 pentru conducerea fără permis şi sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

Alexandru Teacă este următorul candidat pe lista PMP pentru Camera Deputaților al PMP Covasna, iar 8 octombrie ar fi trebuit să depună jurământul de deputat PMP, în plenul Camerei Deputaților, însă cvorumul pentru vacantarea funcției de deputat a lui Octavian Goga nu a fost întrunit.

Acesta a rostit jurământul de deputat, marți, după votul asupra validării mandatului său.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.