sâmbătă 18 august 2018 5:59 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DESCHIDE USA,CRESTINE! Posibilul nou SEF al Politiei Romane,Catalin Ionita, surprins in „actiune”!
Adpres Market

DESCHIDE USA,CRESTINE! Posibilul nou SEF al Politiei Romane,Catalin Ionita, surprins in „actiune”!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Poliţia Română ar putea avea un nou şef după ce Bogdan Despescu a fost propus spre demitere de ministrul de Interne, Carmen Dan. Acesta este Cătălin Ioniţă, care în trecut, a fost surprins în ipostaze ruşinoase. ‘Capacitatea’ sa de a coordona o echipă a fost surprinsă într-un filmuleţ, iar ipostazele în care a fost surprins vin să confirme faptul că noul şef al Poliţiei Române este un om de „bază”, spune spynews.ro.

Aflat într-o acțiune, Cătălin Ioniță şi întreaga sa echipă s-au chinuit minute în şir să spargă o ușă pentru a intra cu forța în locuința unui infractor. Oamenii pe care îi avea în subordine au muncit din greu să spargă amărâta de uşă, fiind dotați cu tot ce trebuie, inclusiv cu berbec. În timp ce viitorul şef al Poliţiei Române îi privea cu mândrie pe oamenii săi, aceştia se chinuiau din greu şi împingeau cu forţă pentru a doborî uşa, dar aceasta părea făcută din oţel. Acţiunea a durat aproximativ un sfert de oră, iar, potrivit normelor poliţie, uşa ar fi trebuit deschisă în maxim 5 secunde, mai spune sursa citată.

Post-ul DESCHIDE USA,CRESTINE! Posibilul nou SEF al Politiei Romane,Catalin Ionita, surprins in „actiune”! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com