Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Anchete

Descinderi în 5 județe, într-un dosar de evaziune fiscală

În această dimineață, polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județele Maramureș, Brașov, Ilfov, Buzău și Olt, la persoane bănuite de evaziune fiscală, anunță IGPR într-un comunicat.

O firmă din Olt a refuzat să prezinte documentele legale

Din cercetări a reieșit că, în perioada 1 ianuarie 2012 – 21 decembrie 2017, reprezentanții unei societăți comerciale, din județul Olt, ar fi înregistrat în evidența contabilă a societății, operațiunile desfășurate cu alte societăți comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale, fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 769.577 de lei.

5 persoane urmează a fi aduse la sediile unităților de poliție, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate. La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice din județele Maramureș, Brașov, Ilfov, Buzău și Olt. Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, precizează IGPR.

Peste 100 de percheziții și la Arad, în această dimineață

Percheziții de amploare la suspecți de trafic de droguri și țigări, marți dimineață, la Arad, anunță Antena3. Mascații descind la peste 100 de persoane bănuite de trafic de droguri și țigări. 

Ana Bujor, senior editor Antena3, a amintit că ‘la Arad, acum mai bine de o lună și jumătate, la Arad, a fost ucis un om de afaceri și, până la acest moment, nu se știe cine ar fi putut comite o asemenea faptă. La un moment dat, s-a speculat că ar fi avut legătură cu traficul.’

În aceste momente, perchezițiile sunt în desfășurare.

Reamintim că afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase. Părea o zi obișnuită de sâmbătă, iar omul, cu puțin timp înainte să moară, și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad.

Nu se știe nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii. Cert este că în mașina afaceristului au fost găsite două probe de ADN. Una dintre ele îi aparține lui Ioan Crișan, iar cealaltă nu apare în baza de date din România.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.