Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Anchete

Descoperire macabra în centrul Bucureştiului: In zona Patriarhiei, a fost gasit un bărbat mort într-o cutie de metal!

Oamenii legii au avut parte de un şoc, sâmbătă dimineaţă, când au făcut o descoperire macabră în centrul Bucureştiului. Un bărbat a fost găsit mort, într-o cutie de metal, în această dimineaţă, în zona Patriarhiei.

Cine era bărbatul mort?
Bărbatul găsit mort într-o cutie de metal ar avea aproximativ 50 de ani şi este un fost tipograf, potrivit unui martor care îl cunoaştea. Potrivit primelor informaţii, cadavrul bărbatului a fost găsit într-o cutie de metal aşezată lângă o trecere de pietoni.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi criminaliştii care au început ancheta.

În Maramureş, un bărbat căra grenade

Poliţiştii de Frontieră din Maramureş au descoperit, cu stupoare, ce transporta un bărbat cu microbuzul. Îl bănuiau că ascundea ţigări de contrabandă, dar au găsit ceva şi mai grav.

Omul respectiv, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins cu grenade în microbuz.

Bărbatul era bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de ţigări, astfel că a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Petrova, iar microbuzul pe care îl conducea a fost percheziţionat.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.