Anchete

Descoperire macabra: Un trup mumificat ce ar putea fi al unei românce disparute la începutul verii, descoperit în Italia pe un teren rural de lângă via Formica.

Descoperire macabra: Un trup mumificat ce ar putea fi al unei românce dispărute la începutul verii, descoperit în Italia. Cadavrul unei femei străine, a fost găsit vineri, 19 noiembrie, lângă orașul Casarano, din regiunea Puglia, de către proprietarul terenului pe care fusese abandonat.

Trupul neînsuflețit era mumificat și aparține unei femei de vârstă mijlocie, de naționalitate română, despre care nu se mai știa nimic de la începutul verii trecute, când a fost internată la spitalul din Casarano pentru niște investigații cardiologice și neurologice, menționează Lecce Prima.

Cercetările sunt în derulare, iar identitatea nu a fost încă pe deplin confirmată, conform primelor declarații ale autorităților. Cadavrul aflat într-o stare asemănătoare mumificării, se afla pe un teren rural de lângă via Formica, nu departe de zona industrială și de o fostă fabrică.

După descoperirea macabră, alarma a fost declanșată de proprietarul terenului respectiv. La fața locului au intervenit carabinierii unității de investigații a comandamentului provincial și colegii lor de la Compagnia di Casarano, împreună cu un medic legist și specialiștii Departamentului de Criminalistică.

Aceștia au început cercetările pentru reconstituirea incidentuluiși pentru a stabili identitatea persoanei decedate, scrie rotalianul.com. Interogat de carabinieri, cel care a decoperit cadavrul, proprietar al terenului, a spus că nu a mai vizitat locul de câteva luni.

Cadavrul a fost transportat la camera mortuară a Spitalului „Vito Fazzi” din Lecce, în așteptarea autopsiei. La parchet s-a deschis un dosar de cercetare pentru omor din culpă împotriva unei persoane necunoscute.

La încheietura mâinii femeii a fost descoperită o brățară gravată cu un nume care, deși aproape complet șters, le-a permis polițiștilor și procurorului să recupereze elemente utile de aprofundare a cercetărilor în curs și asupra cărora se păstrează deocamdată confidențialitatea.

Lângă cadavru, au fost găsite și hainele recuperate ulterior de anchetatori.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.