Retete Culinare

Desert negresa cu glazura de ciocolata

INGREDIENTE
230 g faina
250 g zahar
1 plic zahar vanilat
40 g cacao
430 ml lapte caldut
30 ml ulei
1 praf de copt
1 fiola esenta de rom
Glazura:
100 g ciocolata
50 ml frisca lichida
Decor:
nuca de cocos

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu glazura de ciocolata:
Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, cacaua si zaharul.

Adaugam treptat laptele caldut si ueiul si mixam bine pana la omogenizare.

Punem acum si esenta de rom.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta.

Dam tava la cuptor la foc mic-mediu (180 grade) pentru aproximativ 40 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam la racit, iar intre timp pregatim glazura.

Compozitia va fi pufoasa si usor umeda.

Glazura:

Topim ciocolata pe baie de aburi si turnam putin cate putin din frisca lichida. Amestecam in compozitie pana cand se va forma o glazura fina pe care o vom turna peste prajitura.

Presaram deasupra nuca de cocos, o portionam si o servim.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.