Sanatate

Desi erau vaccinati cu doua doze Pfizer, un avocat si-a pierdut mama, tatal, bunica si matusa într-un interval de doar o luna. Toti patru au murit după ce au luat COVID.

Un avocat din Baroul Vrancea trece printr-o dramă inimaginabilă. Un om deosebit, profesionist în avocatură, dedicat muncii asidue pentru clienți, are parte de clipe de coșmar, informează editiedevrancea.ro

De altfel, cel în cauză le-a povestit multor colegi episoadele șocante de care a avut parte în ultima perioadă. Avocatul în cauză este Emanuel Dediu, un tânăr avocat.

În doar câteva săptămâni avocatul și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa. Toți patru au murit după ce au luat COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer. Mama încă avea COVID-19 când a murit, însă ceilalți trei membri ai familiei trecuseră de boală.

În momentul în care mama avocatului a avut primele simptome și s-a testat văzând că este pozitivă, a sunat la medicul de familie care i-a spus să stea liniștită că este vaccinată și că e de ajuns să ia niște vitamine. Din nefericire, starea ei s-a agravat și în câteva zile a murit.

Practic, în ultimele săptămâni, avocatul vrâncean a fost nevoit să-și îngroape patru membri ai familiei. Joi, 11 noiembrie și-a înmormântat bunica iar pe 13 noiembrie, și-a înmormântat tatăl.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.