Actualitate

DESPARTIRE BOMBA. Anuntul facut in urma cu putin timp!

Daniela Crudu, despre motivele despărţirii de iubit
Invitată la XNS, Daniela Crudu a vorbit deschis despre despărţirea de iubit. Deşi ea era foarte libertină când venea vorba despre detalii din relaţiile sale, ei bine, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu ultima. Daniela Crudu a fost atât de discretă încât mulţi nici nu au ştiut că vedeta este cuplată.

Până acum, însă, pentru că Daniela Crudu a decis să pună punct. Cruduţa a explicat că motivul pentru care nu a mai vrut să rămână în acea relaţie a fost că nu mai suporta distanţa dintre ea şi iubit. Se pare că vedeta nu era dispusă să facă anumite sacrificii pentru a fi mai mereu alături de iubit, la rândul lui nici el, astfel că au decis să o ia pe drumuri separate.

Daniela Crudu a vorbit, totuşi, şi despre lucrurile care au atras-o la fostul partener, precizând că i-a plăcut la el, culmea, faptul că era coleric.
„Am avut o relaţie la distanţă, dar ne-am despărţit. M-am săturat să stau blocată într-o relaţie de genul acesta. La fostul iubit mi-a plăcut temperamentul coleric”, a spus Daniela Crudu la XNS.

Dar Daniela Crudu nu se lasă şi speră că în curând îşi va găsi marea dragoste. Astfel, bărbaţi, atenţie! Cei care vor să bată la inima focoasei brunete trebuie să ştie că aceasta are şi câteva pretenţii. „Vreau să ies pe stradă şi să fiu mândră de iubitul meu. Vreau să fie frumos şi să aibă şi sufletul frumos”, a spus Daniela Crudu la XNS, de la Antena 1.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.