Actualitate

Desprind din gandurile oamenilor cu suflet!Sa luam aminte! Decembrie “89

Desprind din gandurile oamenilor cu suflet!Sa luam aminte! Decembrie “89

Desprind din gandurile oamenilor cu suflet! Apropiatul 25 Decembrie rămâne o zi cu mare bucurie pentru toți Creștinii si pentru toți cei care cred in Dumnezeu, indiferent de religie! Nașterea Domnului ne îndeamnă la smerenie prin suflet curat și prin rugaciune! Daca am gresit, iertați să fim pentru toate pacatele noastre!

Timpul nu ne așteaptă! După 29 de ani…

Am evadat din “iadul totalitar”…si am devenit “slugi” într -un iad al democrațieiprost înțeleasă? Încotro? Eroii sunt uitati, istoria nu mai intereseaza, pământul a fost scos la vanzare cu prețul unui kilogram de tărâțe!

Ceausescu a fost impuscat si lasat, in Sfânta zi de Crăciun, fără cruce! Un asasinat politic? Vointa unui popor orbit de lumini otravite si de puteri oculte?! Manipularea celor care astăzi își agață numele în tomberonul uitării?!

În mod sigur, nimic nu ramane neplătit în această lume!Libertatea românilor după 29 de ani? Industrii performante distruse pe motiv ca sunt amintiri comuniste! Spitale devenite loc pentru moarte! Mizerie, sărăcie și preț pentru toate!

Scoli, pamanturi, păduri și identități culturale viscerate cu ură! Dascali, invatatori si profesori, deveniti “culegatori de capsuni” in tari indepartate! Distinși Academicieni stinși cu durere in suflet și împinși deja spre uitare?!

Realitatea este crunta!

Dupa 29 de ani de la “Revolutie”, in Romania se moare! Se moare de frig si se moare de foame! Batranii, bunici si părinți, sunt uitati, de multe ori, in grija lui Dumnezeu. Cu durere in suflet, cu dor si cu jale, dansii privesc către porțile inchise!

Moartea inseamna eliberare? După o munca de o viață, în fabrici si mine, multi dintre parinti sunt obligați să plece privirea în fața celor care sunt răsplătiți cu pensii uriase, cu stele pe umar și cu palate, toate pentru o Românie împușcata!

Victoria unei “Revolutii 89”?

Generali…aflati la varsta “adolescentei”, multi dintre ei deja pensionari, lespezi reci si grele din piatra, părinți cu sufletele arse de pierderea copiilor, copii care își cunosc părinții din fotografii atârnate pe cruce!
Recunoștință? Neuitare? Zgomot și praf de pusca?!

Drumul speranței ne îndreapta sufletul către Bunul Dumnezeu!
Cat poate Dumnezeu sa ne mai ajute?Fără sa fac politica si fara sa imi doresc polemici, subscriu miilor de români care gandesc la o Românie Frumoasa!

După 29 de ani de așteptare, avem de toate! Avem români uitati în diaspora, avem români care trăiesc din gunoaie, avem analfabetism in masa, avem familii destramate, avem lovituri de topor intre frati, avem rusine si neputinta!

Avem Catedrala Mântuirii și dorințe de a ne afla linistea in Rai! Si totusi, cine doreste schimbul 2 la cazanul cu smoală?!Cinism, obrăznicie, indiferenta? Românii merita mai mult! In ajun de Craciun, Respect si Sărbători cu bine, prieteni! Bucurie și ani frumoși, Georgica!

În loc de concluzii!

Respect si neuitare celor nevinovati care, prin jertfa lor de sange, au adus sperante pentru o Românie Frumoasa! Recunostinta și binele sa ne însoțească pretutindeni!

Daca va plac articolele noastre va rugam frumos sa nu uitati sa va abonati cu un LIKE la pagina de facebook! Sarbatori Fericitate cu drag echipa <3


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.