duminică 23 septembrie 2018 3:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DETALII DE ULTIMA ORA: Ce se ÎNTÂMPLĂ cu ASIGURAREA de SĂNĂTATE a celor care nu au depus DECLARAŢIA 600
Adpres Market

DETALII DE ULTIMA ORA: Ce se ÎNTÂMPLĂ cu ASIGURAREA de SĂNĂTATE a celor care nu au depus DECLARAŢIA 600

AdpresFM - Radio Online Stations  

Contribuabilii care nu au depus Declaraţia 600, în urma prorogării termenului de depunere, beneficiază de asigurare de sănătate, a declarat vicepremierul Viorel Ştefan.

Pe 31 ianuarie, Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă, care prevede că Formularul 600 va putea fi depus până la 15 aprilie. „În legătură cu faptul că s-a prorogat termenul, e adevărat că se pune un semn de întrebare asupra faptului dacă contribuabilii beneficiază sau nu de asigurare de sănătate în această perioadă. Răspunsul îl vom da printr-o OUG care este în lucru şi sperăm ca săptămâna aceasta sau viitoare să venim cu o precizare care să spună că da. Situaţia nu diferă cu mult faţă de ceea ce a fost în anii trecuţi”, a spus Ştefan. Premierul Viorica Dăncilă a afirmat duminică, referindu-se la Formularul 600, că, până la 1 martie, Ministerul Finanţelor Publice va găsi o soluţie astfel încât cei care au venituri din activităţi independente să depună o singură declaraţie. „Domnul preşedinte Liviu Dragnea a cerut în ultimul Comitet Executiv să se prelungească termenul de depunere a Declaraţiei 600 şi, de asemenea, să rămână un singur formular. În consecinţă, am luat decizia, în prima şedinţă de Guvern, să prelungim termenul de depunere până pe 15 aprilie, pentru a da posibilitatea Ministerului Finanţelor Publice ca, până pe data de 1 martie – deci înainte de termenul de 15 aprilie, când trebuia depusă această declaraţie, dar şi înainte de 25 martie, când trebuia făcută prima plată – (…) să propună un model care să prevadă o singură declaraţie şi o singură plată anuală pe toţi cei care au activităţi independente. Deci până la 1 martie avem o soluţie”, a declarat Dăncilă, într-o intervenţie telefonică la România TV. Întrebată dacă vor fi amendaţi cei care nu vor plăti până la 25 martie, şefa Guvernului a răspuns: „Nu se pune această problemă. Noi căutăm soluţiile pe care le aşteaptă mulţi din partea noastră şi pe care domnul preşedinte Dragnea le-a propus în cadrul Comitetului Executiv Naţional”.

VEZI SI: SAGA FORMULARULUI 600 CONTINUA! HAOS de NEDESCRIS! Cei care au DEPUS DECLARATIA ar putea primi banii inapoi in 5 ANI….

Post-ul DETALII DE ULTIMA ORA: Ce se ÎNTÂMPLĂ cu ASIGURAREA de SĂNĂTATE a celor care nu au depus DECLARAŢIA 600 apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Powered by WPeMatico

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com