Dezvaluiri

Detalii despre cutremurătorul caz în care tatăl își ucide copilul de opt ani

Apar detalii cutremurătoare în cazul băiețelului de opt ani din Cluj, ucis de tatăl său. Legiștii spun că cel mic a fost omorât cu cel puțin 48 de ore înainte să îi fie găsit trupul, într-o mașină abandonată.

Detalii despre cutremurătorul caz în care tatăl își ucide copilul de opt ani

Potrivit unor surse din anchetă, în primele secunde după capturare (tatăl a fost prins sub un pod) ar fi spus că băiatul i-ar fi cerut „să ajungă în Rai”. Procurorii îl vor audia pe suspect abia după ce va fi externat din spital, unde a fost dus. Ar fi vrut să se omoare.

Mama băiatului – fosta soție a suspectului – este încă în stare de șoc. A avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia nu poate înțelege ce s-a petrecut in mintea omului cu care și-a împărțit traiul atâția ani.

Pe de altă parte, tot ea vorbește despre reacții de teamă ale copilului, atunci când venea vorba despre bărbat.

Mama copilului: „Nu inteleg de ce, pentru ca eu nu i-am interzis relația cu copilul, nu am interzis sa se întâlnească cu copilul. L-am lăsat să se vadă chiar mai mult decât ar fi trebuit. Nu pot să înțeleg. O fire psihic agresiv, foarte dominant, dictator, numai el face bine, numai el știe bine, numai el poate sa aibă grijă de copil, numai el poate să îl îmbrace, numai el poate să îi dea de mâncare. Copilul de multe ori plângea: „Să nu îi spunem asta lui tati, că mă ceartă foarte urât. O relație bolnavă cu copilul. Nu ața îți iubești copilul, nu așa educi un copil.”

Marți seară, după mai bine de șapte ore de căutări, barbatul de 46 de ani a fost gasit sub un pod. Un adolescent l-a zărit în localitatea Filea de Jos și imediat a avertizat patrula de poliție din zonă.El are mai multe răni, indicând dorința de a se sinucide. A recunoscut fapta.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.