duminică 23 septembrie 2018 11:23 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DETALII HALUCINANTE după VIOLENTELE de la Steaua – Rapid. Copii de 17 ani, pe post de stewarzi! „Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez”
Adpres Market

DETALII HALUCINANTE după VIOLENTELE de la Steaua – Rapid. Copii de 17 ani, pe post de stewarzi! „Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez”

AdpresFM - Radio Online Stations  


Derby-ul Ligii a 4-a, dintre Steaua şi Academia Rapid, desfăşurat pe Naţional Arena şi încheiat cu scorul 1-3, a fost umbrit de scenele de violenţă din timpul meciului.

Au fost aproape 37.000 de oameni în tribune, iar incidentele s-au petrecut în special în prima repriză. Astăzi, Gazeta Sporturilor face dezvăluiri incredibile.

Potrivit jurnaliştilor, aseară, pe Arena Națională, toți stewarzii purtau veste pe care era scris doar „steward”, fără nicio referire la firma de care aparțineau. GSP a aflat că firma de pază care a asigurat ordinea la meci se numea Rotw Guard Security SRL.

Întrebați de reporteri pentru ce firmă lucrează, stewarzii au ezitat să răspundă întrebărilor. Aceștia au dat din umeri, spunând că nu-și aduc aminte cum se numește firma!

Unul singur, aflat în zona presei, a recunoscut că lucra de fapt la „Scorseze Security”, dar a fost adus pentru a se suplimenta numărul forțelor de ordine deoarece cei de la RotwGuard nu ar fi avut suficient efectiv.

În planul schițat inițial, pentru acest meci erau prevăzuți 350 de stewarzi, dar Jandarmeria a cerut ca numărul acestora să fie suplimentat la 960 din cauza numărului imens de bilete puse în vânzare. Potrivit GSP, printre stewarzi s-ar fi aflat inclusiv copii de 17-18 ani!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, e foarte probabil ca, pe baza Legii 4 , Jandarmeria să sancționeze firma Rotw Guard Security SRL, cea care trebuia să asigure securitatea în incinta arenei Naționale, tocmai pentru lipsa de reacție a stwarzilor în momenele în care s-au declanașat incidentele din tribună.

La secție au fost duși aproximativ 70-80 de suporteri, cărora li s-au aplicat amenzi contavenționale pentru violențe sau folosirea materialelor pirotehnice.

Articolul DETALII HALUCINANTE după VIOLENTELE de la Steaua – Rapid. Copii de 17 ani, pe post de stewarzi! „Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com