Actualitate

Detaliul cutremurător de la înmormântarea Fănicăi

Au trecut 10 ani de la moartea Fănicăi, dar golul imens pe care l-a lăsat în sufletul familiei sale nu se va umple niciodată. A ieșit la iveală un detaliu cutremurător fix din ziua înmormântării lui Florin Salam, de care nimeni nu a știut până acum.

În urmă cu 10 ani, Florin Salam își pierdea femeia iubită și mama copiilor săi, pe Fănică. De atunci, nimic nu a mai fost la fel în viața manelistului. A încercat să depășească drama care i-a marcat viața, are o familie frumoasă acum, dar nu o va uita niciodată pe femeia care l-a iubit mai presus de orice.

În ziua înmormântării Fănicăi s-a petrecut un lucru extrem de neobișnuit. Mai exact, hairstylistul soțiilor de maneliști a povestit la Antena Stars, în cadrul unei emisiuni, detaliul observat la chipul Fănicăi, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum.

Fănica a arătat în ziua înmormântării ca o prințesă, iar Florin Salam și-a dat silința ca soția sa să fie condusă pe ultimul drum așa cum toată lumea o cunoștea: aranjată și frumoasă. Coafeza vedetelor a povestit că atunci când îi aranja părul Fănicăi a observat că aceasta…zâmbea și că nu doar ei i s-a părut acest lucru.

“Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu”, a declarat Luciana, coafeza soțiilor de maneliști, pentru Antena Stars.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.