Actualitate

Deutsche Welle îi acuză pe Iohannis și Cîțu de ucidere din culpă: Sicriele de mici dimensiuni nu-l mișcă pe președintele Iohannis si nici pe Citu.

Deutsche Welle îi acuză pe Iohannis și Cîțu de ucidere din culpă: Sicriele de mici dimensiuni nu-l mișcă pe președintele Iohannis si nici pe Citu. La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați.(…)

Ar putea fi, oare, judecați pentru ucidere din culpă primul-ministru, ministrul învățământului și ceilalți decidenți, pentru că au negat pericolul și au evitat să ia măsurile cerute de specialiști? Se plătește reaua credință, atunci când atâția oameni mor? Dacă un șofer omoară din neatenție un pieton ajunge la închisoare.

Dar dacă premierul, guvernul, președintele nu vor să ia decizii care să evite două mii de morți pe săptămână ar trebui pedepsiți? Sau vor plăti doar electoral pentru că nu au vrut să accepte că pandemia a lovit România?Nu cumva s-au comportat și ei ca niște negaționiști, când au hotărât să nu facă nimic, deși numărul morților creștea alarmant?, spune Deutsche Welle într-un comentariu.

Sicriele de mici dimensiuni nu-I mișcă pe președinte. Klaus Iohannis nu s-a dus la niciuna dintre înmormântările acestea, care deprimă o țară întreagă. Nici nu a trimis vreun mesaj de părere de rău. Nici el, nici primul ministru. Nu-i atinge tragedia, fiindcă ei continuă să se concentreze asupra propriilor interese și jocuri politice, mai spune DW.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.