Actualitate

Deutsche Welle: Iohannis comparat cu regina Maria Antoaneta, regina Franței, care le-a transmis supușilor să mănânce cozonac dacă nu au pâine.

Jurnalistul german Kenno Verseck face o trecere în revistă a triplei crize prin care trece România și acordă spații largi comportamentului preșdintelui Klaus Iohannis într-o analiză Deutsche Welle.

Articolul arată că ”există indicații că președintele a fost implicat activ în ruperea coaliției” cu USR și că ”premierul demis Florin Cîțu este considerat păpușa președintelui”.

Autorul scrie că în mijlocul exploziei de cazuri Covid și a crizei din sistemul sanitar, președintele a vizitat un club exclusivist de golf, într-un costum alb, și i-a încurajat pe români să practice acest sport.

”În România a fost perceput că un moment Măria Antoaneta – fosta regină a Franței despre care se spune că, puțîn timp înainte de izbucnirea Revoluției Franceze din 1789, le-a transmis supușilor să mănânce cozonac dacă au rămas fără pâine”, mai scrie Keno Verseck.

”Instabilitatea politică din România continuă, un alt guvern a căzut, de data asta în mijlocul celui de-al patrulea val al pandemiei. Potrivit criticilor săi, președintele Iohannis are o parte din responsabilitate”, mai arată articolul din versiunea germană a Deutsche Welle.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.