Social Media

Dezamagita: Oana Sârbu s-a declarat dezamăgită de faptul că muzica nu îi mai este ascultată de publicul român.

Oana Sârbu s-a declarat dezamăgită de faptul că muzica nu îi mai este ascultată de publicul român. Deși aceasta continuă să lanseze noi melodii, acestea nu sunt difuzate nicăieri, publicul nefiind interesat de genul muzical abordat de actrița din „Liceenii”.
Oana Sarbu

Oana se plânge de faptul că artiștii din vechea generație au fost dați uitării. „Mă doare că noi am facut revoluţia (eu am stat chiar la Teatrul Tanase două nopţi, la revelionul ’89-90… cu câţiva soldaţi şi Doru Octavian Dumitru…să apărăm teatrul…) pentru o lume mai buna, să scăpăm de închistările în care eram tinuţi de comunism. Dar şi pentru tinerii de acum, care au atâtea mijloace de afirmare şi posibilităţi de a-şi demonstra calităţile. A venit un val de tineri producători care a măturat tot ce a fost înainte.

Generaţii întregi de artişti au fost daţi uitării. Oameni care au facut istorie. Fac piese noi, chiar daca ele nu-s difuzate nicăieri. Am facut albumul de jazzy-bossanova. Un altfel de portret, care nu se gaseşte nicaieri dar pe care-l împart prietenilor şi cunoscuţilor care vor s-asculte o astfel de muzica.

Pe 1 Iunie am mai scos un album cu muzică pentru copii, Sunt şic! Sunt şaisprezece piese superbe, ca nişte mici musicalluri, a spus Oana Sârbu, într-un interviu acordat pentru kudika.ro.

Actrița a mai afirmat că urmează să scoată un album de rugăciuni și că speră că acesta să aibă parte o promovare și o distribuție mai bună.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.