Sanatate

Dezbinarea Romaniei: A inceput marea imparteala a voucherelor pentru vaccinați. Nevaccinatii nu mai au drepturi. Cum poti intră în posesia lor?

Dezbinarea Romaniei: A inceput imaprteala voucherelor pentru vaccinați. Nevaccinatii nu au aceleasi drepturi. Cum poti intră în posesia lor? Românii care se vaccinează primesc vouchere în valoare de 100 de lei. Acestea au început să fie livrate, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Încă de la începutul lunii septembrie, oficialii de la Ministerul Sănătății anunțau că voucherele pentru vaccinați ar putea fi disponibile începând din octombrie. Tichetele vor ajunge la acei români care au schema completă de vaccinare și s-au imunizat începând cu 31 august.

Anunț de la Ministerul Sănătății

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a făcut anunțul, marţi, 12 octombrie, că voucherele destinate celor care se vaccinează au început să fie livrate în centrele din țară, Voucherele pentru vacinați au fost transmise în opt judeţe şi urmează ca și în Bucureşti să ajungă aproximativ 15.000 de vouchere.

Voucherele au început deja să fie livrate.

Sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centrele de vaccinare. Astăzi se trimit şi la nivelul municipiului Bucureşti în jur de 15.000 de vouchere. În alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare către centrele de vaccinare. E un proces în desfăşurare, cert e că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere, a declarat Andrei Baciu.

Vouchere pentru vaccinați. Cum se intră în posesia tichetelor

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății a precizat că de vouchere pentru vaccinați beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august. În aceea zi a apărut OUG care reglementează procesul de acordare de vouchere pentru vaccinați.

Persoanele care pot beneficia de aceste vouchere şi s-au vaccinat deja pot merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a le ridica. Mai exact, persoanele vaccinate vor merge la centrul de vaccinare sau cabinetul medicului de familie, pentru a își primi voucherele.

În cazul în care unele persoane s-au vaccinat, spre exemplu, la începutul lunii septembrie, dar nu au primit voucherele la acel moment, ele pot reveni acum la punctul unde s-au vaccinat.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.