luni 20 august 2018 8:44 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DEZVALUIRE EXPLOZIVA.Angajații ANAF au primit interzis!
Adpres Market

DEZVALUIRE EXPLOZIVA.Angajații ANAF au primit interzis!

AdpresFM - Radio Online Stations  


Angajații Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au primit interzis! Șeful Fiscului, Ionuț Mișa, le-a zis stop.

Potrivit unei circulare interne a ANAF, semnată de însuși Mișa, subordonații săi nu mai au voie să poarte corespondenţă cu „organele reprezentative ale puterilor statului”, inclusiv cu Ministerul Finanţelor, instituţia care coordonează ANAF, fără avizul său personal.

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, a fost cel care a făcut această dezvăluire explozivă. Ordinul mai-marelui ANAF apare la scurtă vreme după ce Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor şi, legal, superiorul lui Ionuţ Mişa, a mers la sediul Agenției şi a criticat dur performanţele slabe ale instituţiei, în ce priveşte colectarea veniturilor din taxe şi impozite la buget.

„Având în vedere că Agenția Națională de Administrare Fiscală este un organ de specialitate al administrației publice centrale care organizează, îndrumă, coordonează și controlează activitatea structurilor subordonate, începând cu data prezentei, corespondența purtată de structurile pe care le coordonați cu organele reprezentative ale puterii de stat, ale autorităților administrative autonome, precum și cu alte autorități și instituții ale administrației publice centrale, inclusiv cu Ministerul Finanțelor Publice, va fi semnată sau, după caz, avizat de președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală”, se arată în documentul trimis de Diaconu site-ului economica.net.

Articolul DEZVALUIRE EXPLOZIVA.Angajații ANAF au primit interzis! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com