marți 21 august 2018 5:47 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DEZVALUIRE SOCANTA. ANCHETAREA MAGISTRATILOR si AMENDAMENTELE de la MIEZUL NOPTII
Adpres Market

DEZVALUIRE SOCANTA. ANCHETAREA MAGISTRATILOR si AMENDAMENTELE de la MIEZUL NOPTII

AdpresFM - Radio Online Stations  

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a declarat joi că o parte dintre membrii Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiţiei au primit amendamente la proiectul de modificare a Legii 304/2004 în noaptea de miercuri spre joi.

„Aseară, la ora 12,30, o parte dintre membrii comisiei am primit pe email o serie de amendamente propuse de UNJR privind înfiinţarea unei secţii speciale de anchetă a magistraţilor în cadrul Parchetului General.

Potrivit acestor amendamente, competenţa DNA în cazul în care în fapte de corupţie sunt implicaţi magistraţi este evaporată. Este o lovitură care se încearcă la adresa competenţei DNA”, a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului, înainte de a începe şedinţa Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiţiei.

El a anunţat că PNL se va opune acestei iniţiative şi va cere ca „în jurul mesei de şedinţă să existe toţi reprezentanţii sistemului judiciar”. „E inadmisibil ca la 12,30 noaptea să primim amendamente care nu au fost comunicate, nu au fost dezbătute, nu e o premisă foarte bună pentru această dezbatere”, a completat el, citat de Agerpres. Comisia pentru legile Justiţiei continuă joi dezbaterea la proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară.

Sursa:evz.ro

Post-ul DEZVALUIRE SOCANTA. ANCHETAREA MAGISTRATILOR si AMENDAMENTELE de la MIEZUL NOPTII apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com