vineri 21 septembrie 2018 8:28 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DEZVALUIRI de ULTIMA ORA privind ATACUL RASIST din Macerata-Italia. Ce s-a gasit in locuinta atacatorului
Adpres Market

DEZVALUIRI de ULTIMA ORA privind ATACUL RASIST din Macerata-Italia. Ce s-a gasit in locuinta atacatorului

AdpresFM - Radio Online Stations  

Carabinierii au dezvăluit că, în urma percheziţiilor făcute în casa lui Luca Traini, presupusul autor al atacului armat din centrul Italiei, au descoperit o copie a volumului „Mein Kampf”, scrisă de Adolf Hitler, şi o carte de istorie despre Benito Mussolini.

Aceste publicaţii de extemă dreapta, precum şi o revistă despre fascism şi cruci celtice, au fost găsite la domiciliul mamei sale, percheziţionat de Poliţia din Macerata, localitatea unde tânărul a fost acuzat că a rănit sâmbătă şase africani trăgând focuri dintr-o maşină care a străbătut centrul oraşului timp de două ore.

Anchetatorii au controlat şi calculatoarele atacatorului, în cadrul unei anchete care vizează tentativă de „masacru rasist”. Bărbatul trebuie să răspundă şi pentru „port ilegal de armă”.

Luca Traini, în vârstă de 28 de ani, ras, cu tatuaj de inspiraţie fascistă la tâmplă, a golit, potrivit poliţiştilor, două încărcătoare cu un pistol semiautomat pe străzile din Macerata, o localitate cu 43.000 de locuitori, nu departe de coasta adriatică.

Sursa: News.ro

Post-ul DEZVALUIRI de ULTIMA ORA privind ATACUL RASIST din Macerata-Italia. Ce s-a gasit in locuinta atacatorului apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com