vineri 21 septembrie 2018 7:05 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DEZVALUIRI ȘOCANTE din PUSCARIE! Un celebru OM de AFACERI a intrat în GREVA FOAMEI după ce a fost percheziţionat şi ţinut gol, pe holul închisorii
Adpres Market

DEZVALUIRI ȘOCANTE din PUSCARIE! Un celebru OM de AFACERI a intrat în GREVA FOAMEI după ce a fost percheziţionat şi ţinut gol, pe holul închisorii

AdpresFM - Radio Online Stations  

Omul de afaceri Liviu Luca a intrat în greva foamei, susţine avocatul său, după ce a fost percheziţionat şi ţinut dezbrăcat pe holul închisorii. Anterior, omul de afaceri a depus o plângere în care reclama condiţiile din închisoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul lui Liviu Luca, Marius Arizan, a declarat, luni, că Liviu Luca a intrat în greva foamei imediat după ce a fost percheziţionat şi lăsat gol pe culoarul de acces al închisorii din Ploieşti.
”A intrat în greva foamei imediat că după acea percheziţie. El este acum la izolare, atenţie, nu la izolator, la izolare este ţinut sub supraveghere”, a declarat Arizan.
otrivit acestuia, familia lui Liviu Luca l-a înştiinţat că vineri, la Penitenciarul Ploieşti, unde omul de afaceri este încarcerat, a avut loc o percheziţie în camera de detenţie, Liviu Luca fiind scos dezbrăcat pe holul de acces al închisorii, alături de alţi deţinuţi.

”Eu nu am vorbit personal cu Liviu Luca. Familia mi-a transmis că joi Liviu Luca a fost chemat la judecătorul de supraveghere să dea declaraţii după ce marţi a depus o plângere că i-a fost diminuat spaţiul util din cameră, unde au mai fost aduse două paturi suprapuse. Vineri a avut loc o percheziţie în camera de detenţie, iar Liviu Luca a fost o scos gol puşcă pe holul de acces, cu un cearşaf în mână în care avea puse bunurile de uz personal. A fost ţinut pe hol alături de alţi deţinuţi cât a avut loc percheziţia”, a spus avocatul.

Marius Arizan a precizat că marţi va merge la Penitenciarul Ploieşti pentru a sta de vorbă cu omul de afaceri.

Conducerea Penitenciarului Ploieşti nu a putut fi contactată.

Articolul DEZVALUIRI ȘOCANTE din PUSCARIE! Un celebru OM de AFACERI a intrat în GREVA FOAMEI după ce a fost percheziţionat şi ţinut gol, pe holul închisorii apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com