duminică 23 septembrie 2018 3:20 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DEZVĂLURILE celui mai important site militar israelian | Rusia CONTROLEAZĂ informatic Orientul Mijlociu, NIMENI nu i se poate opune
Adpres Market
USA-Russia-shield

DEZVĂLURILE celui mai important site militar israelian | Rusia CONTROLEAZĂ informatic Orientul Mijlociu, NIMENI nu i se poate opune

AdpresFM - Radio Online Stations  

USA-Russia-shieldRusia a reușit să impună un arc puternic de control aerien în Orientul Mijlociu, scrie Debka, un site israelian considerat cel mai informat din punctul de vedere al informațiilor militare. Moscova a impus o nouă realitate care nu poate fi contracarată de nici o forță în aer sau la sol, americană sau israeliană.

Practic, spune Deba, Rusia a creat un control informatic aproape complet în zonă.

Distanța în linie dreaptă între bază aeriană siriană rusească Al-Hmeineem aproape Latakia și facilitatea oferotă la baza irakiană Al Taqaddum Air este 824 km (445 mile marine). De la baza Latakia în Israel, distanța este doar 288 km sau 155 de mile marine. Prim-ministrul irakian al-Haider Abadi a acodat rușilor dreptul pentru utilizarea unei baze la 74 km de Bagdad.

În ultima săptămână din septembrie, două Ilyushin-20 (IL-20 Coot) avioane de super-supraveghere, au fost trimise în Siria pentru a oferi un upgrade major pentru flota aeriană rusă de Sukhoi-30. IL-’20, aeronavă  de top în culgerea de informații, au fost aduse de la Marea Baltică și au caracteristici excepționale pentru strângerea de informații, spune Debka. Patru motoare turbopropulsoare permite să rămână în aer peste 12 ore, folosind senzori termali și infraroșu, antene și camere video.

Supranumit Vulpoi-20 adună datele culese și le transmite la centrele de informații sau de comandă operațională de la Moscova și la baza Latakia.

Surse militare au declarat pentru debkafile că un Il-20 a fost reperat în ultimele zile la baza irakian Al Taqaddum, în apropiere de Bagdad.
Apoi, la data de 4 octombrie,a fost adus sistemul de război electronic Borisoglebsk 2, care este printre cele mai sofisticate de acest gen in lume. Sistemul poate intercepta aproape orice semnal radio civil sau militar.

Astfel, spune Debka, Rusia a neutralizat coaliția condusă de SUA.

sursa: flux24.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com