Social Media

Dialog între o virgină de 23 de ani și IPS Calinic. Care a fost raspunsul lui IPS Calinic privind viitorul si virginitatea fetei?!

O tânără a cerut ajutorul arhiepiescopului Sucevei și Rădauților pentru a avea noroc în dragoste. IPS Calinic are o rubrică în publicația Suceava News, unde oamenii pot cere sfaturi. Iata mesajul tinerei de 23 de ani, care i-a scris arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților pentru a-și găși marea iubire.

„Înaltpreasfinția Voastră, aş dori să vă cer sfatul în legătură cu o problemă care mă frământă. Sunt o tânără de 23 de ani care îşi dorește să-și găsească partenerul rânduit de Dumnezeu pentru întemeierea unei căsnicii.

Mărturisesc că niciodată nu am avut relaţii de nici o natură cu un băiat şi de multe ori simt povara singurătăţii… Probabil am greșit şi eu, întrucât sunt o fire destul de retrasă şi nu particip la evenimente sociale care să îmi înlesnească găsirea unui partener. Câteodată simt că timpul trece în defavoarea mea, dar nu ştiu ce ar trebui să fac pentru a găși persoana potrivită.

Cum mă sfătuiți să abordez această situaţie (un anume program de rugăciune sau alte sfaturi duhovniceşti). Vă mulţumesc!…”

Răspunsul lui IPS Calinic nu a întârziat să apară.

”23 ani? O vârstă care nu ar trebui să vă îngrijoreze în vreun fel. Dacă până la vârsta aceasta aţi reuşit să vă realizaţi profesional, fiţi încredinţată că vă veţi realiza şi pe plan sentimental, dacă mai şi socializaţi, după cum spuneţi.

Important este că atunci când faceţi pasul legat de întemeierea unei familii să nu aveţi ce vă reproşa. Iar dacă Dumnezeu are un alt plan cu dumneavoastră, atunci … Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea ce consideră. El că este mai bine pentru dumneavoastră!”, a fost mesajul lui IPS Calinic.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.