Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Diana Șoșoacă dată afară din Comisa Juridică unde urma să fie audiată. Senatoarea a sunat la Poliție

Senatoarea Diana Șoșoacă se află în centrul unui nou scandal care a plecat de la o mască de protecție. Șoșoacă s-a prezentat marți, 13 aprilie, în Comisia Juridcă a Senatului, unde urma să fie audiată, pentru comportamentul din Senat, după ce liberalii au propus ca ea să fie sancționată. Se pare că nici acolo n-a fost liniște, pentru a avut loc un schimb de replici între avocată și senatoarea Iulia Scântei, care s-a sfârșit într-un mod neplăcut.

Diana Șoșoacă dată afară din Comisia Juridică

Senatoarea s-a prezentat în Comisia Juridică cu o mască transparentă, de plastic. Scandalul a plecat în momentul în care președinta comisiei, senatoarea Iulia Scântei i-a cerut să poarte o mască de protecție, conformă. După un dialog scurt între cele două, avocatei i s-a dat o altă mască, dar pentru că a refuzat să o poarte, a fost dată afară din sală.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Iulia Scântei: Doamna senator, vă rog să purtați mască.
Diana Șoșoacă: Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul.

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.