Actualitate

Diana Şoşoacă îşi va lua permis de port armă să se apere în Senat, după ce a provocat un scandal de circ

sosoaca 2

Senatoarea Diana Şoşoacă a anunțat că a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, deoarece ar fi fost bătută.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Marți, Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat ca un buldozer în Comisia Juridică, unde fusese invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat.

Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Șoșoacă a devenit de la o vreme nume comun, iar ei nu-i displace să se arate oriunde  e prilej de scandal. De astă dată a venit cu soțul care a intrat și el peste Comisia Juridică, fără să aibă acest drept. Întrebat  dacă are legitimație a spus că are una de intrat unde vrea.

Pe fondul pandemiei în creștere, misiunea senatoarei alese de popor, pare a fi aceea de a umple cât mai repede  spitalele cu contaminați care, urmând-o, refuză și cele mai  elementare mijloace de protecție.

D.Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.