Editoriale

Dictatura Corporatiilor sau Dragoste cu Forta: Te insori cu Colonelul Gheorghita?! Mai lucrezi. Nu vrei, esti pe liber. La Google termenul limita este in 18 ianuarie.

Dictatura Corporatiilor: Ce mândrie mai mare era pentru un IT-ist din România (sau de aiurea), decât să lucreze pentru boșii de la Google? Zic ”era”, întrucât acum nu mai este. Decât dacă ai dispoziția necesară să-l vizitezi pe colonelul Georghiță din 6 în 6 luni. Sau chiar mai des.

Google le-a dat termen angajaților până pe 18 ianuarie, ca să vină cu adeverința de la Gheorghiță (sau Fauci, după caz), potrivit unui raport al televiziunii CNBC. IT-iștii de la Google știau că trebuie să se conformeze încă din 3 decembrie, când o notă internă i-a avertizat în legătură cu termenul limită.

Dacă refuză din varii motive, vor ”primi” un concediu administrativ plătit timp de 30 de zile. Apoi urmează o vacanță neplătită, timp de șase luni. Dacă nici după alea șase luni nu prezintă dovada, vor fi concediați.

E bine tare în noua lume a Globaliștilor. Nu-i așa, dom’ doctor Gheorghiță?

“Ne așteptăm ca aproape toate locurile de muncă de la Google să intre în sfera de aplicare a ordinului executiv. Orice persoană care pășește într-o clădire a Google trebuie să fie complet vaxsinată. Testarea frecventă nu este o alternativă valabilă”, se arată în nota de serviciu livrată de directorii companiei.

Sigur, nu-i vorba nici pe departe doar de Google. Toate companiile mari din Silicon Valley, din New York, Washington și alte zone pline-ochi cu Globaliști-Neomarxiști, nu mai așteaptă un cadru legal pentru a aplica directivele Big Pharma. Nu mai au răbdare, pur și simplu. Merg înainte cu orice risc! Și apropo de cadrul legal, republicanii au câștigat deja niște procese în lupta cu Administrația Biden.

Însă ce mai contează legea, când multinaționalele se fac preș în fața Noului Val? De fapt, sunt chiar complici și pun umărul la greu. Așadar, dragi părinți, dragi copii, gândiți-vă de două ori înainte de a visa la o carieră în IT. S-ar putea ca în 2-3 ani să n-o puteți face fără niște doze administrate zilnic. Pe nas, pe gură, injectabile – chiar nu mai contează! (Adrian Onciu)LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.