duminică 18 noiembrie 2018 3:06 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Dieta care îţi prelungeşte viaţa. S-a demonstrat științific!
Adpres Market

Dieta care îţi prelungeşte viaţa. S-a demonstrat științific!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dieta care iti prelungeste viata
Dieta care iti prelungeste viata

Dieta despre care s-a demonstrat științific că prelungește viața. Este ușor de ținut și poate fi începută la orice vârstă!


Dieta mediteraneană este proclamată drept reţeta pentru o viaţă sănătoasă. Contribuie la prevenirea a numeroase afecţiuni, oferă beneficii şi în cazul în care este adoptată la o vârstă înaintată putând reduce riscul de deces, conform unui studiu realizat în Italia, citat de The Guardian.

Deşi oarecum neclară în privinţa conţinutului său, dieta mediteraneană presupune un consum ridicat de peşte, nuci, legume proaspete, ulei de măsline şi fructe.

”Este deosebit de important să cunoaştem ce fel de instrumente deţinem în prezent pentru a face faţă acestui proces de îmbătrânire cu care ne confruntăm în întreaga lume, în special în Europa”, a declarat Marialaura Bonaccio, epidemiolog la Mediterranean Neurological Institute – IRCCS Neuromed din Italia.

“Ştim cu toţii că dieta mediteraneană este benefică pentru sănătate, însă există puţine studii care se concentrează pe vârstnici”, a precizat cercetătoarea care se numără printre autorii lucrării.

Alte studii efectuate anterior au sugerat că acest tip de dietă prezintă beneficii atât pentru prevenirea bolilor de inimă cât şi a cancerului.

Sursa: doctorulzilei.ro

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com