Social Media

Din ce face bani iubita lui Iancu Sterp? Unde si cum a fost surprinsa tanara blonda.

Denisa si Iancu s-au cunoscut în Casa Puterea Dragostei. După ce relatia lor a intampinat mai multe obstacole din cauza celorlalti concurenti, cei doi au hotarat sa paraseasca competitia și sa isi traiasca iubirea in spatele camerelor de filmat.

Din ce face bani iubita lui Iancu Sterp?

După iesirea din emisiune, cuplul a trait o vreme la Hateg, acolo unde locuieste familia lui Iancu. Acestia au placut-o din prima clipa pe iubita fratelui lor mai mic si au acceptat-o in familie. Cuplu Iancu Denisa a locuit si in Londra, acolo unde tanara isi desfasura activitatea.

Din pacate pentru dragostea lor si din fericire pentru succesul lui Iancu, cei doi s-au separat. Asta doar pentru scurt timp! Iancu a intrat în competitia Survivor Romania, de unde spera sa plece cu marele trofeu. Iubita sa il incurajeaza si abia asteapta sa il straga in brate si sa il felicite.

Blonda este trista că nu il are aproape pe iubitul ei, dar se consoleaza in munca. Denisa este Security Officer la un hotel de 5 stele din Londra. Iubita lui Iancu publica frecvent fotografii de la locul de munca, spre bucuria fanilor ei. Este mandra de locul ei de munca si se bucura ca a putut sa se reintoarca dupa terminarea emisiunii Puterea Dragostei.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.