vineri 21 septembrie 2018 2:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Din luna martie, salarii MAJORATE cu 100% pentru ANGAJAȚII „Elie Wiesel”
Adpres Market

Din luna martie, salarii MAJORATE cu 100% pentru ANGAJAȚII „Elie Wiesel”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Comisia de munca din Camera Deputatilor a votat marti o majorare de 100% a salariului de baza pentru angajatii de la Institutul „Elie Wiesel”, modificarea urmand sa fie supusa votului plenului miercuri, alaturi de alte modificari privind salarizarea adoptate marti.

„Incepand cu drepturile salariale aferente lunii martie, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” se majoreaza cu 100% cu respectarea prevederilor art. 38 alin 6 din Legea 153/2017″, se arata in amendamentul adoptat marti.

Solomon a explicat la finalul sedintei jurnalistilor ca deputatul Silviu Vexler a descoperit ca grila salariala a celor care lucreaza ca cercetatori la „Elie Wiesel” a ramas „in negura vremurilor” fata de alti cercetatori, avand un salariu de 1600 lei.

„La Elie Wiesel este o situatie pentru ca fiind in subordinea Secretariatului General al Guvernului a ramas undeva in negura vremurilor. Ne-am uitat si noi pe o grila de salarizare acolo, intamplator, domul Vexler a descoperit, si un cercetator de acolo are un salariu de 1600 lei in condiitile in care alti cercetatori de acelasi nivel au un salariu de 4000 lei”, a declarat Solomon.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com