Actualitate

Directorul Spitalului Victor Babeş din Timişoara: ”Va fi din rău în mai rău. Nu te poţi lupta cu prostia”

Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, vorbind despre protestatari, spune că medicii sunt dezarmați. Nu mai putem lupta. Să vină cu lumânări la spital, spune doctorul.

”Va fi din rău în mai rău. Cam 70 la sută sunt adepţii teoriei conspiraţiei. Nu avem cu cine să luptăm. Suntem dezarmaţi. Toată munca noastră s-a dus pe apa sâmbetei. Pacienţii au refuzat tratamentul pe baza faptului că nu facem experimente pe ei. Nu mai avem arme.

Nu te poţi lupta cu prostia, cu ignoranţă şi cu conspiratia, cu indolenta, cu nesimţirea, cu iresponsabilitatea. Nu ai ce să-i mai faci. Îi aşteptăm în spitale, unde avem şi lumânări. Ei cred că se fac bine de la natură. Avem pacienţi relativ tineri, între 50 şi 70 de ani”, a adăugat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Cristian Oancea.

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.