Social Media

Disney Channel aduce în România, blockbusterele verii pentru cei mici

Noutățile lunii august la Disney Channel si Disney Junior a pregătit noutăţi în grila de vară pentru telespectatorii din România.

KITTY NU-I O PISICĂ, EPISOADE NOI

În lumea pisicilor aproape totul este posibil, la fel ca și în lumea lui Kitty, o fetiță năzdrăvană și plină de imaginație care crede ca poate fi orice își dorește, chiar și o pisică. Casa veselă a micilor feline se întoarce cu susul în jos când misiunea de a o reînvăța pe Kitty să devină umană ajunge să fie principala lor preocupare. Aventurile pisicilor alături de visătoarea Kitty continuă cu noi episoade, în fiecare zi, de la ora 11.30.

CLASICELE DISNEY, PE MICUL ECRAN

„În junglă” spune povestea captivantă a cinci prieteni plecați de la gradina zoologică în căutarea prietenului leu îmbarcat accidental pentru întoarcerea în sălbăticie. Sâmbătă, 3 august, de la ora 12 și, în reluare de la ora 21.

„Sabia din stâncă” ne întoarce în timp pentru a afla legenda Regelui Arthur și a încoronării lui, duminică, 4 august, de la ora 12 și, în reluare, de la ora 21.

Fanii lui Fulger, Doc, Sally, Bucșe sau Luigi se reîntâlnesc cu gașca motorizată în „Mașini” și „Mașini 2” pe 10 august, respectiv 11 august, de la ora 12 și, în reluare, de la ora 21.

„În căutarea lui Nemo” și „Compania Monștrilor” se întorc la Disney Channel, pe 17, respectiv 18 august, de la ora 12 și, în reluare, de la ora 21.

„Avioane” și „Avioane: Echipa de intervenții” intră în misiune pe 24, respectiv 25 august, de la ora 12, și de la ora 21.

Filmul original Disney Channel „The Swap” (Schimbul) va rula pe 30 august, de la ora 12 și 21, iar celebrul șoarece bucătar revine în „Ratatouille” pe 31 august, de la aceleași ore.

Disney Junior

AVENTURILE SUPER EROILOR MARVEL – EPISOADE SCURTE

În noile episoade scurte din „Aventurile Super Eroilor Marvel”, Omul Păianjen se alătură trupei super eroilor, în aventuri dintre cele mai captivante. De luni până vineri, de la ora 11.55.

PAPRIKA, EPISOADE SCURTE

Simpaticii Stan și Olivia revin în august cu noi aventuri, în episoade scurte. Joaca de-a v-ați ascunselea pare a avea reguli prea greu de înțeles pentru Puff, însă nici gemenii nu vor să renunțe atât de ușor la unul dintre jocurile lor preferate. Din 5 august, de luni până vineri, de la ora 17.25.

PE URMELE GIGANTOZAURULUI

Istețica, Temi, Zâmbi și Voini trec prin tot felul de aventuri în căutarea marelui Gigantozaur. De la hărți astrale, la mici invenții, misiunea lor se îmbogățește cu noi experiențe la fiecare pas. Din 19 august, de luni până vineri, de la ora 17.00

CLAUDE, ÎN NOI AVENTURI

Aventuri cu roboți, dar și o expediție de studiu al păsărilor sunt noile provocări prin care Claude, cățelul încrezător și curajos, urmează să treacă în noile episoade.  Sâmbăta și duminica, de la ora 08.00.

CÂNTECE DE LEAGĂN DISNEY JUNIOR

Prietenii Disney Junior reimaginează clasicele cântece de leagăn în mod amuzant și jucăuș. De exemplu, Fancy Nancy își ajută surioara Jojo să treacă mai plăcut în lumea viselor în stilul ei prețios. În fiecare zi, din 19 august, de la ora 17.28.

The post Disney Channel aduce în România, blockbusterele verii pentru cei mici appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.