Social Media

Doar câțiva oameni pot rezolva corect această problemă matematică!

Ați crezut că răspunsul corect este 26? Ați greșit!

Vă propunem să încercați să găsiți răspunsul la această problemă matematică, cu care se pot isprăvi un număr foarte mic de persoane. Aceasta se bazează pe percepția logică a omului. Dacă veți putea găsi ceva comun în aceste operații, veți găsi răspunsul corect fără efort.

Nu vă faceți griji – nu trebuie să vă reamintiți toate cunoștințele despre algebră. Toate calculele care trebuie făcute sunt elementare. Dar nu oricine poate găsi soluția corectă. Vreți să știți dacă sunteți printre cei mai ageri?

Este o problemă matematică relativ nouă, care a căpătat o popularitate imensă. Conform statisticii, doar cei mai atenți oameni se pot isprăvi cu aceasta. Pentru a găsi soluția și modul corect de rezolvare, va trebui să utilizați logica.

Aveți în față 3 ecuații, 2 din acestea fiind cu rezultatul deja afișat. Dvs trebuie să aflați care este rezultatul în ecuația a 3-ea. Studiați cu atenție imaginea și încercați să găsiți soluția corectă. Dacă nu ați reușit, urmăriți mai jos modul de rezolvare a acesteia.

În primul rând, trebuie să fiți atenți la ora ceasornicului. Într-o ecuație acele indică ora 3, în cealaltă – ora 2. Anume aceasta este cifra care trebuie folosită în operații. Apoi, atrageți atenția la cantitatea de banane în fiecare ecuație: unde sunt 3 banane și unde sunt 4. Astfel, este testată atenția dvs. Doar o mică deviere și veți obține un rezultat greșit. La fel, trebuie să studiați și figurile geometrice – acestea sunt cu 15 și 11 laturi.

Algoritmul operațiilor deja este clar. Tot de ce aveți nevoie este doar să le efectuați corect.

În prima ecuație doar adunăm laturile fiecărei figuri geometrice (15+15+15=45). În a 2-ua ecuație adunăm numărul de banane și laturi. În a 3-ea – bananele și ora ce o indică ceasul. În ultima operație adunăm indicele de pe ceas (2) cu bananele (3 și 3), apoi înmulțim la numărul de laturi (11). Astfel, obținem rezultatul. Însă, fiți atenți la ordinea operațiilor. Este necesar să efectuați mai întâi operația de înmulțire, apoi cea de adunare.

Așteptăm rezultatele dvs în comentarii. Ați găsit răspunsul corect? De cât timp ați avut nevoie?

The post Doar câțiva oameni pot rezolva corect această problemă matematică! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.