Actualitate

DOCUMENT. OIL Terminal pierde din clienți în urma unui ordin ANAF

OIL Terminal va pierde din clienți și își va diminua afacerile cu 3-4%, în urma unui ordin ANAF emis în decembrie 2018 de fostul șef al Fiscului, Ionuț Mișa.

“Societatea OIL TERMINAL informează acționarii și investitorii că, urmare a intrarii în vigoare a Ordinului nr. 3236/27.12.2018 emis de Agenția Națională de Administrare Fiscală, s-au modificat conditiile de autorizare a comerciantilor de produse petroliere, iar o parte dintre clienții Oil Terminal nu vor putea îndeplini noile condiții tehnice de reautorizare impuse de acest ordin”, informează compania într-un anunț publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Astfel, atestatele de comercializare ale operatorilor economici, inclusiv cei care încărcau produse energetice în autocisterne pe baza de contract de prestari servicii la Oil Terminal SA își pierd valabilitatea începând cu data de 31 ianuarie 2019.

Download (PDF, 174KB)


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Oil Terminal reamintește că a demarat etapele necesare obținerii autorizației pentru utilizarea garanției globale conform prevederilor legale, urmand ca Direcția Regională Vamală Galați să comunice valoarea necesară a fi garantată.
 
OIL TERMINAL S.A. este situată în Portul Constanța și este cel mai mare terminal pentru import/export țiței, produse petroliere și petrochimice la nivel național. Principalele servicii realizate sunt: primirea, depozitarea, condiționarea și expedierea țițeiului, păcurii, produselor petroliere, petrochimice și chimice lichide pentru import, export și tranzit; efectuarea de încercări fizico-chimice, pentru produsele derulate, efectuarea de încercări fizico-chimice pentru terți, în laboratoarele proprii; efectuarea de reparații și întrețineri pentru instalațiile și utilajele aflate în dotare.
 
Statul român prin Ministerul Energiei este acționarul majoritar cu 59,6%, Sebastian Valentin Dumitrescu, în vârstă de 96 de ani, cu 14,5%, și restul de alți acționari.
 

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.