Anchete

Doi bărbaţi care aduceau etnobotanice din Olanda, prinşi de procurorii DIICOT

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de procurorii DIICOT în timp ce ridicau un colet primit din Olanda, în care se aflau peste 3 kilograme de etnobotanice.

În cursul acestei luni, inculpaţii au comandat substanţe psihoactive din Olanda, în scopul vânzări acestora către consumatori din România conform unui comunicat al DIICOT,transmite AGERPRES.

În data de 19 iulie, procurorii DIICOT – Structura centrală, însoţiţi de ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi inculpaţi, în timp ce transportau un colet, în care erau ascunse peste 3 kilograme de substanţe psihoactive.

Aceştia, au efectuatet două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost confiscate 90 de pliculeţe cu cafeină pură, folosite pentru amestecul substanţelor psihoactive, sumele de 4.900 de euro şi 3.600 de lei şi a fost indisponibilizat un autoturism.

Astfel, unul dintre bărbaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt este cercetat sub control judiciar.

Totodată, acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii Rutiere Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.