Actualitate

Doi bărbați cu buletin de Luxemburg au vrut să intre în România. Șocant cine erau de fapt

kitunghii.ro

Prinsi cu acte false
Prinsi cu acte false

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat doi cetățeni iranieni care au prezentat la controlul de frontieră documente de identitate luxemburgheze false, pentru care au plătit 7.000 de dolari, informează Realitatea de Giurgiu.


În data de 6 ianuarie, în jurul orei 01.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat, pentru a efectua formalitățile de frontieră, doi bărbați, care călătoreau într-un autocar ce aparținea unei firme de transport internațional, prezentând documente de identitate ce aveau însemnele autorităților luxemburgheze.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat faptul că documentele prezentate de cei doi pasageri nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Pe timpul cercetărilor, bărbații au declarat că sunt cetăţeni iranieni și intenționau să călătorească într-un stat din vestul Europei, iar documentele false le-au obținut de la o persoană a cărei identitate nu o cunosc, plătind suma de 7.000 dolari.

Preluare realitatea.net

pni.ro%20

Comment here