duminică 19 august 2018 1:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Doi gropari din Giurgiu și-au văzut moartea cu ochii! Oamenii au săpat o vreme, iar la un moment dat au început să lovească cu lopețile în ceva tare! Au înlemnit când au văzut ce era
Adpres Market

Doi gropari din Giurgiu și-au văzut moartea cu ochii! Oamenii au săpat o vreme, iar la un moment dat au început să lovească cu lopețile în ceva tare! Au înlemnit când au văzut ce era

AdpresFM - Radio Online Stations  

Doi gropari din Giurgiu au trăit șocul vieții lor, în timp ce săpau o groapă în cimitirul de lângă penitenciarul Giurgiu.

Oamenii au săpat o vreme, iar la un moment dat, au început să lovească cu lopețile în ceva metalic. Erau două bombe neexplodate.

Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu a executat o misiune de asanare a terenului de muniție rămasă neexplodată în cimitirul Sf. Gheorghe, de pe şoseaua Bălănoaiei. Muniția a fost ridicată și depozitată în siguranță.

Sursa

CITEȘTE ȘI: Lapte din făină și untură de porc, pus la vânzare!

Cum afli dacă ceea ce cumperi din supermarket este contrafăcut: TESTUL e foarte simplu!
Sute de ferme, exploataţii, centre de colectare a laptelui şi unităţi de procesare au fost verificate de către inspectorii sanitar-veterinari din întreaga ţară, fiind aplicate mai mult de o sută de amenzi în valoare de peste 170.000 de lei. Aproape 750 de kilograme de produse lactate improprii consumului au fost descoperite, fiind confiscate pentru distrugere. Aproape o sută de unităţi au primit ordonanţe de suspendare sau închidere a activităţii.

Au fost verificate 635 de ferme, 504 exploataţii non-profesionale, 324 de centre de colectare a laptelui, 130 de unităţi de procesare a laptelui, autorizate sanitar-veterinar pentru schimburi intracomunitare, 404 de unităţi procesare înregistrate sanitar-veterinar şi 45 de depozite independente, care asigură stocarea produselor lactate ce urmează a fi distribuite prin programul “Laptele şi cornul”.

Ca urmare a neregulilor constatate în timpul controalelor, au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale în valoare de 172.860 de lei. De asemenea, au fost emise 66 de ordonanţe de suspendare temporară a activităţii, 27 de ordonanţe pentru interzicerea desfăşurării activităţii şi au fost acordate 184 avertismente, pentru care au fost stabilite termene de remediere.

Laptele contrafăcut conține sare, untură de porc, seu, uleiuri vegetale, aditivi, făină, lapte praf.

Pentru a vedea dacă laptele este curat, poți lua un ac mai gros de cusut complet curat. Introduci în lapte și îl scoți drept în sus. Dacă laptele este curat, va rămâne o picătură în vârful acului. Dacă nu rămâne nimic, este semn că laptele este contrafăcut, potrivit topremediinaturiste.ro.

De asemenea, laptele amestecat cu apă bate în albăstrui. Când se fierbe, prinde o pieliță și nu face caimac.

O altă metodă pentru verificarea compoziției laptelui este testul cu iod. Pentru a afla dacă laptele pe care îl cumperi este doar lapte, se pune într-o lingură o picătură de tinctură de iod. Dacă a fost adăugată făină, apare o pată albastră (iodura de potasiu).

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com