Actualitate

Doi români sunt considerați complicii olandezului. Informații de coșmar

La un post de televiziune, au apărut noi informaţii în legătură cu Joop Visscher, criminalul care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa.

Reamintim că bărbatul de 46 de ani a ajuns în România miercuri, potrivit transparentnews.ro

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii cu care era îmbrăcată.

Potrivit informaţiilor , Poliţia are în vizor doi complici pe care criminalul i-ar avea  în România.

Criminalul a fost de patru ori în România în ultimii ani.

În călătoriile cu avionul, alături de criminalul olandez au fost văzuti doi români. Ancheta vizează acum ce a făcut criminalul în călătoriile sale în România.

Cuijkenaar Johannes V. s-a sinucis!

A intrat cu mașina într-un TIR și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Acesta ar fi intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave, Olanda. Pedofilul olandez fugise din România imediat după ce a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții.

Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei.

„Această persoană și-a pus singură capăt vieții”, este poziția oficială a poliției din Oost-Brabant.

Șoferul camionului este nevătămat, au mai precizat autoritățile olandeze.

Camionul s-a răsturnat pe drum și a blocat traficul. Oamenii legii au securizat locul accidentului. N321 a fost  închis în ambele direcții. Poliția a transims că va dura foarte mult curățarea locului.

Ambasada Olandei în România a transmis și un mesaj oficial după oribila crimă pe care Johannes V. a comis-o.

„Ambasada Regatului Ţărilor de Jos a aflat, cu mare regret, despre moarte tragică a unei fete în Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, se arată în mesaj.

Lucian Ionescu

 

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.