Actualitate

Doi soți din Prahova au murit după vaccinarea anti-covid-19. Ce a pățit și fiica lor

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, anunță că se va face o verificare la nivelul Direcției de Sănătate Publică Prahova. Această decizie a venit după ce două persoane au murit după vaccinarea cu anti-Covid. Cei doi erau soț și soție.
Soții au fost diagnosticați cu o formă severă

Din primele date, se pare că cei doi erau infectați cu noul coronavirus. Datele preliminare arată că aceștia au dezvoltat o formă mai severă a virusului ce a evoluat nefavorabil. De asemenea, s-a discutat despre vaccinarea persoanelor ce sunt intubate sau cu o infecție asimptomatică a SARS-CoV-2, însă în niciun caz nu crește riscul de evoluție nefavorabilă. Vaccinarea împotriva noului coronavirus nu influențează în absolut nici un fel evoluția bolii.
Datele preliminare pe care le am – şi am şi vorbit şi pentru această situaţie cu doamna director de la DSP Prahova, urmează să facă o evaluare – însă datele preliminare arată că într-adevăr cele două persoane, din păcate, au fost diagnosticate cu Covid-19, cu o formă severă care a evoluat nefavorabil.

Fiica celor doi este în stare gravă
Prefectura Prahova a anunțat că prefectul solicitat DSP a cerut demararea unei anchete în regim de urgență cu privire la acest caz. Presa locală a relatat cum doi soți, infectați cu noul virus, au fost vaccinați cu câte o doză de vaccin împotriva acestuia.

Cei doi au murit din cauza unei forme severe de COVID-19. De asemenea, fiica celor doi a fost și ea infectată și se află în stare gravă. Medicul a precizat și care sunt situațiile în care persoanele ce au programare pentru administrarea vaccinului și se prezintă la centre, nu primesc serul anti-coronavirus.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.