Social Media

Doinita Oancea la starea civila: DA a spus, însă altcineva, iar Doiniţa Oancea a ţinut să-i fie alături.

Doiniţa Oancea a ajuns în faţa ofiţerului stării civile. Cu un buchet de flori în mână şi cu un tânăr chipeş alături, acesta pare să fie tabloul perfect pentru a spune DA-ul vieţii ei. Însă DA a spus, însă altcineva, iar Doiniţa Oancea a ţinut să-i fie alături.

Doiniţa Oancea şi-a pus fanii pe gânduri, astăzi, când s-a pozat în faţa oficiului de la starea civilă cu un buchet de flori în braţe şi cu un tânăr lângă ea. Deşi mulţi au crezut că a venit marea zi pentru frumoasa actriţă, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. De fapt, cel care s-a căsătorit astăzi este un artist cunoscut din showbiz, care a avut o relaţie cu Andreea Mantea.

Casă de piatră noului cuplu

Bună prietenă cu acesta, Doiniţa Oancea a decis că nu poate să lipsească într-o zi atât de importantă pentru el. Astfel, alături de un alt prieten bun de-ai ei, Capet, Doiniţa Oancea s-a prezentat la starea civilă. „Casă de piatră noului cuplu. Doiniţa Oancea a spus DA”, a fost mesajul amuzant transmis de o prietenă de-ale Doiniţei Oancea.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.