Social Media

Doliu. Bogdan Stanoevici n-a putut fi salvat. Fie-i țărâna ușoară!

stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici a murit la spital unde se afla în comă indusă, ca o ultimă încercare a doctorilor de a-i reactiva plămânii distruși de  SARS-CoV-2. Avea 62 de ani, iar mulți prieteni din lumea medicală au încercat imposibilul pentru a-l salva, dar boala a fost mai puternică.

Bogdan Stanoevici,  actor care a intrat în politică, ajungând ministru, director al Circului Globus și candidat la prezidențiale a fost infectat cu noul coronavirus pe care-l lua peste picior spunând că el are imunitate. Despre spitale spunea că nu merge acolo fiind vechi, murdare, pline de microbi. A ajuns în spital în ultima clipă, în stare gravă, fiindcă se sufoca. În spital a luat și o infecție nosocomială, dar nu ea e vinovată de moartea actorului, spun surse medicale din cei care l-au îngrijit.

Bogdan Stanoevici a militat în piață și în orice ocazie publică împotriva ”îndoctrinării” oamenilor cu ideea că ar fi coronvirus. Nu e, iar dacă există actorul spunea că e sănătos tun și are o imunitate de fier.

Fie-i țărîna ușoară!

AMPress

.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.