Actualitate

Doliu în familia lui Pepe!

Ceea ce trebuia să fie o zi de weekend cât se poate de liniștită s-a transformat într-un coșmar pentru Pepe și întreaga sa familie. Unchiul îndrăgitului artist s-a stins din viață duminică, anunțul fiind făcut chiar de Gianni Pascu, fratele interpretului de muzică latino pe rețelele de socializare.

„Drum bun printre stele, unchiule!Poza asta este este doar pentru sufletul meu… Dumnezeu să te ierte și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat în viața asta, pentru cât de mult m-ai iubit și m-ai ajutat, pentru că mi-ai fost al doilea tata, pentru că ești și vei rămâne unchiul meu. Te iubesc R.i.P ❤❤Eugen Jidanu Nr 1 , a scris acesta pe contul său de Facebook, iar postarea sa a stârnit numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Dumnezeu să-l ierte și să vă dea putere pentru a trece peste acest moment dificil”, „Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe”, sau „Multă putere, Gianni, ție și familiei tale. Odihnească-se în pace, îmi pare atât de rău…”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care le-au împărtăşit durerea provocată de pierderea suferită.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.