Actualitate

Doliu în lumea circului. A murit acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri

Este doliu în lumea circului din Capitală. Acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri, în timpul unui antrenament la Circul Metropolitan din București. Bărbatul își revenise și se afla în recuperare, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc și a condus la deces.

A murit acrobatul care s-a accidentat la Circul Metropolitan

O veste tristă din și pentru lumea circului. S-a stins acrobatul care a suferit un accident grav în timpul unui antrenament la Circul Metropolitan din Capitală. Alex Erlich a căzut în cap de la șapte metri înălțime în timpul antrenamentului la Roata Morții.
Acrobatul a stat intubat, în comă post-traumatică, și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale.

Accidentul a avut loc la începutul lunii februarie, timp în care acrobatul își revenise și se afla în proces de recuperare.

Doliu în lumea sportului

Era acasă, în sânul familiei și i s-a făcut rău imediat după ce a mâncat. S-a așezat pe pat, și asta a fost tot. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ, mai ales că bărbatul se recuperase destul de rapid.

Soția sa și colega sa de scenă a filmat înmărmurită cumplitul accident care i-a adus, în final, decesul soțului ei. Potrivit Gândul.ro, o hemoragie internă ar fi fost cea care l-a răpus fulgerător pe acrobat.
Anchetă în cazul accidentului de la Circul Metropolitan
Acrobatul de doar 25 de ani a plecat din această lume, dar în urma lui rămâne ancheta și continuă cercetările pentru accident de muncă. Ancheta autorităților vizează și neglijența în serviciu întrucât s-a constatat că lonja acrobatului nu era dotată cu instrumentul de blocare în caz de cădere în gol.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.