Actualitate

Doliu în lumea muzicii populare. Ne despărţim de o mare artistă…

Doliu în lumea muzicii populare. Ne despărţim de o mare artistă...
Doliu în lumea muzicii populare. Ne despărţim de o mare artistă…

Cântăreața de muzică populară Elena Ionescu-Cojocaru a murit la vârsta 68 de ani din cauza unor grave probleme cardiace, potrivit celor mai noi informații. Regretata artistă a înființat și coordonat grupurile pentru elevi “Altiţe dobrogene” şi “Fiii Dobrogei”. A fost profesoară de muzică, dar și solistă de muzică tradițional românească.


Unii dintre cei care au iubit-o pe cântăreață pentru vocea și talentul său au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

“Dumnezeu să o odihnească pe cea care ne-a îndrumat pașii pe acest drum al muzicii populare! Un om bun, un profesor excelent, o mamă pentru toți elevii ei! Drum lin printre stele, doamna profesoară Elena Ionescu Cojocaru! Regrete eterne! Dumnezeu să o odihnească in pace”, este mesajul unei foste eleve a Elenei Ionescu Cojocaru, scrie cancan.ro.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.