sâmbătă 22 septembrie 2018 9:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DOLIU in ROMANIA.FOST OLIMPIC INTERNAȚIONAL, MORT PE PÂRTIA DE SCHI la doar 38 de ani!
Adpres Market

DOLIU in ROMANIA.FOST OLIMPIC INTERNAȚIONAL, MORT PE PÂRTIA DE SCHI la doar 38 de ani!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Doar 38 de ani avea Alexandru Ene Splentter, era din Bârlad, dar își făcuse un rost în viață deprate de granițele țării natale. A murit însă brusc, într-un stupid accident, pe o pârtie de schi din Germania. Era doctor în numerologie, la Institutul Aeronautic German.

Alexandru Ene Splentter a fost elev al Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad. Olimpic național și internațional, a decedat la numai 38 de ani, într-un accident de schi. Alexandru Ene, fiul profesoarei de fizică și a inginerului Florin Ene, plecați în Statele Unite după 2000, lucra la Institutul Aeronautic German (European Space Agency) – omolgul NASA din Europa, avea doi copii și era un renumit numerolog, cu perspective. Locuia la München, împreună cu familia sa.

Accidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe o pârtie de schi unde Alexandru era cu fiul său. Moartea lui i-a șocat pe foștii săi colegi de liceu și pe profesorii care l-au pregătit până în 1998, când a plecat la Stanford, pentru studii, scrie vremeanoua.ro.

Post-ul DOLIU in ROMANIA.FOST OLIMPIC INTERNAȚIONAL, MORT PE PÂRTIA DE SCHI la doar 38 de ani! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com