Social Media

Dona Diaconescu fata lui Dan Diaconescu si-a făcut televiziune. Lansarea va fi pe 1 decembrie si ea va fi prezentatoarea postului tv din familia Diaconescu.

Dona Milena Diaconescu fata lui Dan Diaconescu si-a făcut televiziune. Lansarea va fi pe 1 decembrie si ea va fi prezentatoarea noului post tv din familia Diaconescu. Dona Milena Diaconescu va fi prezentatoare, la doar 16 ani, la propriul ei post TV.

Dona Diaconescu împărtășește pasiunea tatălui său! Fiica lui Dan Diaconescu se află la o vârstă fragedă, însă are planuri mari pentru televiziunea din România. Tânăra o să își lanseze propriul post într-un timp foarte scurt, iar propunerile sale sunt inedite.

Dona Diaconescu este pregătită să vină în atenția românilor cu o nouă televiziune. Aceasta nu este străină de lumea care l-a făcut faimos pe tatăl său, iar, la doar 16 ani, aceasta are deja experiență în presa scrisă. Tânăra își dorește să dea lovitura, așa că a venit cu o surpriză pentru telespectatori.

Adolescenta urmează cursurile Liceului ‘Gheorghe Lazăr din București’. Aceasta a redactat, de-a lungul timpului, diverse articole pentru revista școlii. Totuși, Dona Diaconescu și-a îndreptat atenția către un alt trend care face furori printre români, potrivit Cancan.

Ce proiect a pregătit Dona Diaconescu

Mulți au preferat să realizeze podcast-uri încă de la începutul pandemiei, așa că fiica lui Dan Diaconescu își dorește să ducă această mică plăcere a românilor la un alt nivel. Tânăra și-a propus să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România, chiar de 1 decembrie.

Fiica patronului OTV o să abordeze numeroase subiecte. Aceasta o să realizeze podcast-uri care au legătură cu sfera criptomonedelor, dar și care o să se lege de bursă sau pariuri. Ea o să fie văzută în postura de prezentatoare de televiziune începând cu data de 1 decembrie 2021.

Dona Diaconescu s-a asigurat că sediul din Primăverii a fost amenajat într-un mod cât mai corespunzător pentru ca noul ei proiect să fie ferit de probleme. Adolescenta își dorește să reușească să ajungă pe culmile succesului în lumea în care tatăl său a câștigat mulți fani.

Ce se întâmplă cu Dan Diaconescu

Între timp, Dan Diaconescu, ajuns la vârsta de 53 de ani, așteaptă un verdict din partea Curții Europene a Drepturilor Omului. El a primit o lovitură dură după ce i s-a interzis să mai desfășoare orice activitate care ține de presa audio-video sau scrisă până la data de 4 martie 2025.

Cu toate acestea, Dan Diaconescu speră să revină cât mai repede în atenția telespectatorilor, tot la OTV. Acesta o să facă tot posibilul să își facă din nou apariția pe micile ecrane. Acesta este cel mai lung termen cu putință, 4 martie 2025, dar Dan Diaconescu și-ar dori să revină cât mai repede, pe micul ecran, la OTV. Își va lua o armată de avocați și poate va reuși să obțină o reducere a acestei interdicții., au declarat apropiații lui.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.