Actualitate

Donald Trump, este iminent, a apreciat joi preşedintele sud-coreean. Al doilea summit Kim-Trump este iminent.

Vizita la Beijing a liderului nord-coreean Kim Jong Un în cursul săptămânii este semnul că al doilea summit dintre acesta şi preşedintele american, Donald Trump, este “iminent”, a apreciat joi preşedintele sud-coreean, Moon jae-in.

Cred că vizita în China a preşedintelui Kim Jong Un va avea un efect foarte pozitiv asupra reuşitei celui de-al doilea summit SUA-Coreea de Nord, le-a declarat Moon jae-in jurnaliştilor, conform Agerpres.

Totodată, Coreea de Nord trebuie să ia “măsuri îndrăzneţe, practice spre denuclearizare”, a mai afirmat liderul de la Seul, în contextul în care negocierile cu Washingtonul stagnează.

Măsuri corespunzătoare trebuie concepute pentru a facilita continuarea eforturilor de denuclearizare a Coreii de Nord, a adăugat Moon jae-in, citând, de exemplu, acceptarea de către Statele Unite a unui “regim de pace” şi a unei declaraţii oficiale care să pună capăt Războiului din Coreea (1950-1953).

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.