Actualitate

Donald Trump o dă la-ntors: A purta mască e un gest patriotic. Vom lupta cu virusul

 

Președintele celui mai puternic stat, adversar al măștii, afișându-se mereu  ”mândru  ca un elefant”, cum scrie un ziarist american, a apărut cu mască după ce pandemia face victime tot mai numeroase în SUA. Donald Trump, în prima sa apariție purtând mască sanitară anti-coronavirus, a scris pe Twitter că „purtarea măștii este un gest patriotic”, alături de o fotografie cu el purtând mască, relatează CNN.

„Suntem uniți în eforturile noastre pentru înfrângerea virusului invizibil din China, iar mulți oameni spun că este un gest patriotic să porți o mască atunci când nu te poți distanța”, a scris președintele SUA pe Twitter, luni, la aproape trei luni de la prima recomandare a Centrului pentru Prevenția și Controlul Bolilor de a purta mască sanitară în public.

„Nimeni nu este mai patriot ca mine, președintele vostru preferat”, a scris Trump, întorcând radical discursul și poziția sa în raport cu pandemia care a omorât zeci de mii de americani.

D.Dumitru, AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.