Sanatate

Donație medicală din Germania pentru CIAD din Republica Moldova

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău, a primit drept donaţie din partea unei roomânce stabilite în Germania, instrumentar medical.

Recent, prin intermediul doamnei Erika Böszörményi, originară din Arad, care locuiește în Germania, Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău a intrat în posesia unei importante donații constând în instrumentar medical chirurgical.

Ne bucurăm că am reușit să capacităm o astfel de donație consistentă din Germania către spitale din Republica Moldova și suntem convinși că pe viitor vom mai putea realiza astfel de demersuri”, a spus dr.Antoniu Martin, președinte CIAD.

În perioada următoare, reprezentanții CIAD vor identifica, împreună cu oficiali din domeniul sănătății din Republica Moldova instituțiile beneficiare.

The post Donație medicală din Germania pentru CIAD din Republica Moldova appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.